Inschrijving geopend: Vroege Vogeltjes Toernooi - 9 mei, Hemelvaartsdag

11 maart 2024


Terug van weggeweest! Vroege vogels 2.0.     

Na enkele jaren van afwezigheid begint het weer kriebelen. Het allerleukste Hemelvaartstoernooi van TPV TIOS krijgt een nieuwe kans, nu er zóveel nieuwe leden rondlopen op het park. Ook deze leden kunnen nu kennis maken met dit fenomeen, samen met de mensen die al jaren, op Hemelvaartsdag, vroeg in de ochtend, kwamen tennissen. Je moet het ervaren hebben, om erover mee te kunnen praten. Iedereen is welkom, voor tennis of padel.     

HET VROEGE VOGELTJES TOERNOOI     
De opzet blijft hetzelfde, alleen de aanvangstijd hebben we wat later gepland. We starten met een lekkere kop koffie of thee. Terwijl er lekker door jullie gesport wordt, verzorgen wij een heerlijk luxe champagne-ontbijtbuffet, waar het je aan niets zal ontbreken. Na het ontbijt is er nog tijd om verder te sporten, maar dat hoeft niet. Je houdt dan ook nog een groot deel van de dag over voor andere activiteiten.     

Datum:               Donderdag 9 mei, Hemelvaartsdag 
Aanwezig:          07.45 uur 
Start :                 08.00 uur 
Bijdrage:            €12,50   

Inschrijven kan tot 23 april, of tot het moment dat het maximum aantal inschrijvingen is bereikt. Opgeven bij: [email protected] met vermelding of je wil tennissen of padellen.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen