TPV TIOS en BOB Tennis, Padel en Clubservices bundelen krachten!

17 maart 2024


Vanaf het aankomende tennisseizoen, dat in april van start gaat, zal BOB verantwoordelijk zijn voor het verzorgen van de tennislessen bij TPV TIOS.  

Deze samenwerking is een logische stap, aangezien BOB al enkele jaren met succes de padellessen bij ons verzorgt. De ervaren trainers van BOB zullen nu ook hun expertise en passie voor tennis inzetten om onze leden te helpen hun vaardigheden te verbeteren.  

Voorzitter van TPV TIOS, André Weima, is enthousiast over de samenwerking: “We zijn verheugd om BOB Tennis, Padel en Clubservices aan boord te hebben als onze tennispartner. Hun toewijding aan kwaliteitstraining en hun bekendheid met onze club maken hen de ideale keuze.”  

Directeur van BOB Tennis, Padel en Clubservices, Bob Bergmans, voegt toe: “We kijken ernaar uit om onze passie voor tennis te delen met de leden van TPV TIOS. Samen zullen we een geweldige tenniservaring creëren voor spelers van alle niveaus.”  

Met deze samenwerking kunnen we ons naast professionele padellessen nu ook verheugen op professionele tennislessen van BOB. 

Interesse in tennisles? Kijk voor meer info en/of aanmelden op bobtennis.nl/tennistrainingen. Op deze website is ook meer informatie te vinden over de padellessen die BOB op onze vereniging geeft.

Jeugd Tennis Clinic
Onze jeugleden kunnen op woensdag 27 maart kennismaken met BOB tijdens de Jeugd Tennis Clinic: TPV TIOS - Jeugd Tennis Clinic: woensdag 27 maart - 15.30 uur. Meld je snel aan, want er is beperkt plaats!

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen