Nieuws

Jeugdlidmaatschap 2019 & Informatiebijeenkomst 9 december

Tennis is de allerleukste sport! Maar, voor ouders niet altijd even overzichtelijk en makkelijk te regelen. Vaak moet er voor het lidmaatschap, de competitie, de tennislessen en andere activiteiten apart worden opgegeven en betaald. Dit kan anders! Bij voetbal of hockey bijvoorbeeld gaan kinderen automatisch ook wedstrijdjes spelen. Bij tennis is dit helaas nog niet vanzelfsprekend. Hier willen de KNLTB en TV TIOS verandering in brengen.

Alles-in-1 Lidmaatschap Jeugd
Bij TV TIOS vinden we het belangrijk dat onze jeugdleden actief betrokken zijn bij de vereniging. We vinden het belangrijk dat de kinderen niet alleen tennistrainingen volgen, maar ook deelnemen aan clubactiviteiten, competitie en vrij spelen. Om die reden gaan we, na de positieve reacties bij andere tennisverenigingen, vanaf 1 januari 2019 het Alles-in-1 Lidmaatschap aanbieden.

Waarom TV TIOS kiest voor het Alles-in-1 Lidmaatschap Jeugd
Bij TV TIOS vinden we het belangrijk dat onze jeugdleden actief betrokken zijn bij de vereniging. We vinden het belangrijk dat de kinderen niet alleen tennistrainingen volgen, maar ook deelnemen aan clubactiviteiten, competitie en vrij spelen. Het Alles-in-1 Lidmaatschap gaat ons helpen om het teamgevoel onder de jeugd te vergroten en de jeugd meer met elkaar te verbinden (gezelligheid). Daarnaast zet het tennis meer als eerste sport op de kaart, meedoen aan de competitie wordt laagdrempeliger en een Alles-in-1 Lidmaatschap biedt ouders veel meer duidelijkheid en transparantie hoe het werkt. Mogelijk kan dit ook leiden tot een toename in het aantal jeugdleden of in elk geval tot minder uitstroom.

Informatiebijeenkomst ouders/verzorgers jeugdleden
Op dit moment leggen we de laatste hand aan de exacte invulling van de verschillende pakketten en de daarbij behorende kosten. Graag nodigen we de ouders en/of verzorgers van onze jeugdleden uit voor een informatiebijeenkomst op TV TIOS op zondag 9 december. Tijdens de bijeenkomst vertellen we je meer over de exacte invulling van het Alles-in-1 Lidmaatschap en de kosten. Natuurlijk is er ruimte om vragen stellen. Vanaf 13.45 uur staat de thee en koffie klaar! We beginnen om 14.00 uur en zijn rond 14.30 uur klaar. 

[PS. 9 december is het Wintertoer voor de jeugd: van 12.45-14.30 uur zijn zij welkom om te tennissen.] 


Alvast meer lezen over het Alles-in-1 Lidmaatschap? Ga dan naar https://www.centrecourt.nl/themas/tenniskids/tenniskids-alles-in-1/


Sportieve groeten, 

Jeugdcommissie TV TIOS.

« Terug

» Nieuws archief