Nieuws

Tennissen op de winterse woensdagochtenden: Doe ook mee!

Vanaf 16 januari 2019 nieuw bij TV TIOS: de woensdagochtend husselcompetitie. Wil je deelnemen aan één of meerdere speeldagen? Je bent welkom op basis van vrije inloop. Je kunt je wel vooraf opgeven door een e-mail te zenden naar Jaap en Marian Kamminga via info@bloem-geschikt.nl.

De aftrap van deze nieuwe Husselcompetitie voor leden van TV TIOS vindt plaats op woensdag 16 januari en de afsluiting is op 29 mei 2019; dat betekent 20 keer tennissen.
Er worden per ochtend 2 tennissessies ingepland: van 09.30 uur tot 10.15 en na de koffie wordt er van 10.45 tot 11.30 uur gespeeld. Er wordt een wedstrijdelement verbonden aan deze competitie: het aantal games wordt geteld. Na afloop van elke speelronde geef je de behaalde stand door aan de toernooileiding van die speeldag.
De kosten per keer zijn € 1,00. De inleg wordt gebruikt voor iets lekkers bij de koffie, een prijs(je) aan het einde van de competitie én een afsluitende lunch op 29 mei.
Het is niet noodzakelijk om je vooraf op te geven, maar wanneer je dit wel doet (via info@bloem-geschikt.nl), dan kun je worden geïnformeerd over eventuele uitval door weersomstandigheden e.d. Doe dus mee aan dit leuke iniatief en breng je winterse woensdagochtenden door op onze tennisbaan!

« Terug

» Nieuws archief