Nieuws

Inschrijving TENNIS met een KENNIS-toernooi (28 juni) geopend!

De aanwas van nieuwe leden is van belang voor het voortbestaan van onze tennisclub. Hoe leuk is het om iemand uit jouw vriendenkring te introduceren op onze club? Op vrijdagavond 28 juni tijdens het TENNIS met een KENNIS-toernooi kan dat! Deze avond spelen leden, familie, vrienden en kennissen met elkaar. Aan het einde van de avond krijgen de niet-leden een mooi vervolgaanbod om verder kennis te maken met tennis.

 

Gezellige avond
Gedurende de avond worden er ook demonstratiepotjes gespeeld. Onze sponsoren hebben we ook uitgenodigd en ook tennisschool BasTa is aanwezig. Zij hebben een mooie aanbieding voor alle niet-leden. 4 tennislessen voor 25 euro; twee lessen voor de zomervakantie en twee erna. Daarna kan ingestroomd worden in het MKMT-lespakket.

 

Aanmelden

Geef je op met een vriend(in), collega, buurman/-vrouw, familielid etc. die geen lid is van TV TIOS om hem of haar kennis te laten maken met de tennissport en met TV TIOS. Jullie zijn om 19.30 uur welkom. De eerste wedstrijden starten om 20.00 uur. Afhankelijk van het aantal deelnemers speel je ongeveer 5 korte wedstrijdjes. Daarna is het gezellig nagenieten op ons mooie terras! Voor een racket voor je introducee wordt gezorgd. Opgeven (aan deelname zijn geen kosten verbonden) kan tot en met 23 juni via https://www.tvtios.nl/form.aspx?id=9636

« Terug

» Nieuws archief