Nieuws

Update Coronavirus: alle wedstrijden en bijeenkomsten afgelast tot en met 31 maart, kantine blijft gesloten

Dinsdagmiddag heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen in het belang van de volksgezondheid en om de verdere impact van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. In het kort komt het er op neer dat wat begin van de week het advies was, nu voor heel Nederland geldt. De KNLTB volgt het advies en de richtlijnen die vanmiddag zijn afgegeven en sluit zich aan bij de oproep van NOC*NSF. Ook TV TIOS sluit zich aan bij het advies om alle sportevenementen waaronder de competitiewedstrijden en toernooien af te gelasten. Deze maatregelen gelden t/m 31 maart.

Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep ondersteunt de KNLTB en dus ook TV TIOS. Dit betekent dat alle andere clubbijeenkomsten zoals overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroepbijeenkomsten afgelast worden. Ook onze kantine blijft t/m 31 maart gesloten. 

Trainingen afhankelijk van de groepsgrootte (max. 4 personen per baan en trainer) en vrij tennissen op de club kan vooralsnog doorgaan, mits de richtlijnen van het RIVM in acht genomen worden. 

We houden de ontwikkelingen nauw in de gaten en komen met een update wanneer nodig.

Het Bestuur.

« Terug

» Nieuws archief