Nieuws

Corona update: tennisles jeugd wordt weer opgestart, overige maatregelen verlengd tot 20 mei

Het kabinet heeft de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus iets versoepeld. Jeugd t/m 18 jaar mag onder voorwaarden sporten vanaf 29 april; de overige maatregelen zijn verlengd tot 20 mei. Dit betekent dat TV TIOS beperkt open gaat om les te geven aan jeugd t/m 18 jaar. De voorjaarscompetitie wordt verplaatst naar het najaar.

Heel Nederland en ook de sportwereld is in de greep van het coronavirus. We houden ons aan de regels en zien dat het effect heeft. Om grip te houden op de verspreiding van het virus en de belasting van de zorg worden de meeste maatregelen verlengd en een aantal versoepeld. Daar houden we ons aan. Gezondheid staat voorop.

Dat sporten en bewegen gezond is weten we, zowel fysiek als mentaal. Dat hebben we juist nodig in deze tijd. Het is dus positief nieuws dat de jeugd t/m 18 jaar weer buiten mag sporten vanaf 29 april, daar zijn we blij mee. Bij het sporten voor jeugd in de leeftijd van 13 t/m 18 jaar blijft de 1.5 meter afstand van toepassing, voor jeugd t/m 12 jaar niet. In nauw overleg met de gemeente en tennisschool Basta zijn afspraken gemaakt over het geven van tennisles aan onze jeugdleden. Het protocol vanuit de KNLTB is hierbij leidend. Onze jeugdleden en hun ouders/verzorgers zijn hierover geinformeerd.  

Voor senioren geldt dus helaas nog dat tennissen en trainen niet mogelijk is. Voor hen blijft ons sportpark dan ook gesloten. Ook blijft onze kantine gesloten.

« Terug

» Nieuws archief