Introducé welkom voor 5 euro per keer

08 maart 2021


Wat ontzettend fijn om te zien dat onze banen de afgelopen maanden zo druk bezocht worden! Zeker ook complimenten richting de leden die overdag op de baan staan en het daarmee mogelijk maken dat leden die alleen 's avonds kunnen tennissen ook banen tot hun beschikking hebben. Vanwege de avondklok en doordat er alleen geenkeld mocht worden, zijn er 's avonds beperkt banen beschikbaar.

De afgelopen periode hebben we echter ook enkele niet-leden op onze banen gezien. Introducees zijn van harte welkom mist zijn daar een kleine bijdrage van € 5,00 voor betalen. Graag brengen we deze werkwijze nog een keer onder de aandacht.

Uitsluitend leden van TIOS kunnen gebruik maken van de banen. Het is wel mogelijk om als lid een introducé te introduceren. Een introducé mag maximaal vier keer per jaar geïntroduceerd worden. Per introducé betaalt per keer € 5,00. Dit kan als volgt voldaan worden:

  • als de kantine geopend is dan kan de introducé een tijdelijke pas voor € 5,00 kopen bij de barkeeper.
  • Als de kantine gesloten dan moet € 5,00 in een gesloten envelop met daarop de naam van het TIOS lid en de introducé gedeponeerd worden in de blauwe bus bij de ingang van het clubgebouw.
  •  

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen