Ontwikkelingen TV TIOS; onkruid wieden, Welkom-Terug-Toernooi, bardiensten, padelbanen, kantine commissie zoekt versterking

09 juni 2021


Bij deze informeren we je graag over het volgende.

Onkruiddag 15 en 16 juni: meld je aan
Nu het mooi weer is, heeft ook het onkruid het goed naar zijn zin. Met andere woorden: er moet aangepakt gaan worden en onder het mom van ‘Vele handen maken licht werk’, vragen we vrijwilligers om met elkaar het park weer mooi en verzorgd te maken. Als je je steentje wil bijdragen, kun je je melden bij André Weima ([email protected]om op dinsdag 15 en/of woensdag 16 juni vanaf 19.00 uur te komen helpen. Nogmaals, als veel leden komen helpen, is de klus zo geklaard!  

Kantine Commissie zoekt versterking
Wie wil de Kantine Commissie komen helpen? Nu we gelukkig weer wat activiteiten kunnen organiseren, kunnen we daarbij wat hulp gebruiken. Denk aan het verzinnen van een thema en het aankleden van de kantine bij een toernooi. En tijdens het toernooi bij toerbeurt de hapjes verzorgen en met z’n allen de afsluitende bbq. De tijdsbelasting valt mee; we vergaderen ongeveer eens in de 6 weken 2 uurtjes. En tijdens een toernooiweek kost het je 1 of 2 dagdelen. Maar als KC-lid ben je vrijgesteld van bardienst! De keukenploeg bestaat nu alleen uit dames, dat is toeval, heren zijn zeer welkom in ons team. Heb je vragen, wil je een keertje meedraaien of je gelijk aanmelden? Neem dan contact op met Jeanne Roubos, Aukje Smilda, Jacqueline van Meteren of Diewertje Oosterwijk. Je kunt ook een mail sturen naar Jeanne: [email protected].             

Zaterdag 26 juni ‘Welkom Terug’ Toernooi
Hoera, niet alleen de tennisbanen, ook de kantine mag weer open! En dat gaan we vieren. Op zaterdag 26 juni organiseert de Kantine Commissie het ‘Welkom Terug’ toernooi! Eerst sportief een paar gezellige potjes tennissen en daarna uitrusten en bijpraten op het terras tijdens de barbecue.

Programma:     
15.00 – 17.00 uur:         Tennis
17.30 - 20.00 uur:          BBQ
20.00 uur:                      Einde

Deelname voor het toernooi en de BBQ is gratis. Ieder TIOS-lid is welkom, we hopen dat juist ook beginnende tennissers meedoen. We mogen nog maar max. 50 bezoekers ontvangen in de kantine en op het terras. Daarom is de BBQ alleen bedoeld voor de spelers en niet voor de toeschouwers. Meld je uiterlijk maandag 21 juni aan bij Aukje Smilda, via [email protected].

Tot ziens op 26 juni, De Kantine Commissie  

Padelbanen
Het is na de ALV, waar met grote meerderheid van stemmen voor de padelbanen is gekozen, eventjes stil geweest omtrent de ontwikkelingen rondom Padel bij TV TIOS. We hebben deze tijd nodig gehad om de juiste leverancier te kiezen. Uiteindelijk hebben we een afgewogen keuze gemaakt. We hebben gekozen voor de leverancier Padel Nederland. Deze leverancier werkt samen met Tennisbouw, het bedrijf dat onze tennisbanen heeft aangelegd en waar we al jaren mee samenwerken. Tennisbouw gaat de ondergrond en het kunstgras aanleggen en Padel Nederland de kooiconstructie. De huidige planning is dat eind juli met de voorbereidende werkzaamheden wordt begonnen en eind augustus gaat Tennisbouw de betonnen ondergrond aanleggen. Als het goed is, moeten de banen halverwege oktober gereed zijn. We houden jullie op de hoogte van het verloop van de werkzaamheden.           

Bardiensten
Nu de kantine zondag 13 juni weer opengaat, kunnen de bardiensten gepland gaan worden. Vooralsnog tot 22.00 uur ’s avonds, als de versoepelingen verder verruimd worden, tot 23.00 uur. Er zijn wel een paar wijzigingen: de bardiensten worden ’s avonds voortaan gepland vanaf 19.45 uur (i.p.v. 19.00 uur) en de bardiensten worden nu vanuit de nieuwe KNLTB Club omgeving gepland. Herinneringen krijg je nu automatisch via de mail en je diensten kun je bekijken via de KNLTB Clubapp en via de website (inloggen via ‘Mijn Club’). Je wordt dus niet meer door de captains gebeld. Omdat we nu gaan starten met het nieuwe systeem, is het mogelijk dat we in het begin tegen wat kinderziektes aan lopen. Mocht dit zo zijn, dan rekenen we op je begrip.

KNLTB Club app
Het is iedereen daarom ook aan te raden (voor zover je dat nog niet gedaan hebt) om de KNLTB Clubapp te downloaden via de App Store of Google Play en hem vervolgens te activeren met behulp van je bondsnummer en wachtwoord (heb je die niet of ben je hem vergeten, dan kun je een nieuwe aanmaken). Ook het reserveren van een baan loopt tegenwoordig via deze KNLTB Clubapp en ook nieuwsinformatie van TV TIOS komt via de app binnen.     

Met sportieve groeten,
Het bestuur 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen