TV TIOS Zomer Challenge; voor 50 euro 3 maanden vrij tennissen en 4 tennislessen

06 juni 2021


 Na het succes van de winterchallenge, die onze vereniging maar liefst 12 nieuwe leden opleverde, organiseren we vanaf juli de TV TIOS Zomer Challenge.  

Het Zomerchallenge-lidmaatschap geldt voor de maanden juli, augustus en september. Voor slechts 50 euro krijgt men 4 tennislessen én kan men 3 maanden vrij tennissen wanneer het hen uitkomt en zo vaak als ze willen. Na afloop van deze periode stopt het Zomerchallenge-lidmaatschap automatisch. Men ontvangt voor deze periode een lidmaatschapspas (KNLTB-pas). De tennislessen vinden plaatsen op zaterdag 3 en 10 juli en 11 en 18 september 2021 vanaf 14.00 uur.  

Ken jij iemand die een teamsport speelt en een zomerstop heeft, maar toch graag fit wil blijven in de zomer? Of iemand die vaak binnen sport en deze zomer graag naar buiten gaat? Of iemand die wil ontdekken hoe leuk tennis is? Dan dagen wij hen uit voor de Zomer Challenge!  

Informeer jij ook jouw buren, vrienden, familie of collega’s over dit mooie aanbod? Voor meer informatie of aanmelden, klik hier

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen