Voorstel Padel aangenomen

27 maart 2021


Woensdagavond is tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) het voorstel tot aanleg van twee padelbanen, gesitueerd op baan 4 en het 2e terras, met overgrote meerderheid van stemmen aangenomen: 60 stemmen voor, 2 stemmen tegen en één persoon stemde neutraal. Het bestuur hoopte natuurlijk op een meerderheid aan voor-stemmen, maar zo’n uitslag als deze hadden ook wij niet verwacht. Als bestuur ervaren wij deze stemming als een grote steun voor ons beleid.

Niet alleen deze stemming, maar ook het verloop van de digitale online vergadering was voor ons spannend: was de verbinding wel goed? Konden de leden via de chat hun vragen kwijt? Kwam de stemmail goed aan? Kon er makkelijk gestemd worden? Allemaal vragen waar we van te voren geen antwoord op hadden. Gelukkig is dit allemaal goed verlopen en kunnen we nu verdere stappen gaan ondernemen.

Het bestuur bedankt hierbij nog eens de leden van de werkgroep Padel voor al het werk dat zij tot nu toe verricht hebben. Tevens bedankt het bestuur de leden voor het in ons gestelde vertrouwen.  

Sportieve groeten,  

Het bestuur 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen