Wethouder Shah Sheikkariem opent padelbanen TV TIOS

15 november 2021


Onder het genot van een glas champagne toastten de aanwezige leden afgelopen zaterdag 13 november op de ingebruikname van de 2 padelbanen op ons sportpark. Onder een boog van groen en blauw gekleurde ballonnen knipte wethouder van de gemeente Altena, Shah Sheikkariem het lint door waarmee de toegang tot de banen geopend werd. Vervolgens konden de leden van TIOS tijdens meerdere clinics van padelschool Bob Padel kennismaken met padel.  

 

Wethouder Sheikkariem complimenteerde ons met onze vooruitstrevendheid en innovatief ondernemerschap om als eerste vereniging in de wijde omtrek de padelsport aan te bieden. Voorzitter van de Padelcommissie en penningmeester van TV TIOS, Peter Roodbeen bedankte de wethouder en de gemeente Altena voor hun vertrouwen en financiële bijdrage, waarmee de banen mede gerealiseerd konden worden. Ook Rabobank werd bedankt die aanwezig was voor de uitreiking van een cheque vanuit het coöperatief dividend-fonds en Rabo ClubSupport. Deze mooie ondersteuning komt ten goede aan de ledverlichting op de padelbanen en onze jeugdactiviteiten.  

 

Padel toegankelijk maken voor iedereen
Mede op initiatief van de gemeente Altena gaat TIOS aan de slag om padel ook toegankelijk te maken voor uniek sporters. Dit betekent dat mensen met een handicap ook padel moeten kunnen beoefenen. De padelcommissie gaat de komende periode deze plannen verder uitwerken.  

Huur padelbanen door niet-leden
Op dit moment zijn de padelbanen enkel door leden van TV TIOS af te hangen. Niet-leden kunnen gebruik maken van het kennismakingsaanbod van 4 padellessen. De verwachting is dat tegen het einde van het jaar ook niet-leden de padelbanen kunnen huren (enkel in daluren). Meer informatie volgt via onze website, de ClubApp en social media van TIOS. 

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen