Vrijblijvend uitproberen van Tennis en/of Padel

De tennis- en padelbanen van TV TIOS zijn toegankelijk voor onze leden. Wil je als niet-lid vrijblijvend uitproberen of tennis en/of padel jouw sport is? Ook dan ben je van harte welkom op ons park! Hiertoe bieden we je de volgende opties:

Tennis:

  • Lesprogramma 'Maak Kennis met Tennis': Volg 6 weken lang tennisles voor senioren. Meer info vind je op de pagina “Tennislessen”.
  • Tennis mee als introducéé: Ken je een ander TIOS-lid waar je mee wilt tennissen? Dan kun je 2 keer kosteloos een potje tennissen als introducé. Ken je geen TIOS-lid? Neem dan contact op met de commissie Welkom via [email protected]. Je bent van harte welkom om 2 keer als niet-lid mee te husselen met onze leden op de donderdagavond. Komt je dit niet uit, maak dan een andere afspraak met de Commissie Welkom.
  • Neem deel aan één van onze Challenges: TIOS organiseert periodiek een Zomer- of Winter Challenge, dit zijn tijdelijke lidmaatschappen. 

Padel:

  • Padellessen: Padelschool BOB Padel start in de periode november -december 2021 met het aanbieden van een Padel Starterspakket. Leden en niet-leden kunnen op deze manier kennis maken met de padelsport. Niet-leden hoeven deze periode nog geen lid te worden van TV TIOS.
  • 2022: Vanaf januari 2022 volgen er meer padellespakketten (Starterspakket, thema trainingen, enz.) Voor meer informatie: zie padellessen.

Welkom bij TV TIOS!