Padellessen

Padellessen voorjaar 2022

Vanaf begin april gaat BOB Padel starten met de padellessen. Het wordt een reeks van 10 lessen en deze worden aangeboden op de maandag-, woensdag- en donderdagavond. Ook de zaterdagmorgen wordt een lesmoment. De lesmogelijkheden zijn als volgt:

  • Padel 10 lessen 4 personen voorjaar 2022 (€140,00)
  • Padel 10 lessen 3 personen voorjaar 2022 (€187,00)

Om je in te schrijven voor de padellessen klik op hier en je wordt direct doorverwezen naar de inschrijfsite van BOB Padel waar je je gevens in kan vullen. Van BOB Padel krijg je vervolgens informatie over het vervolg en de padellessen.

Themalessen

Op woensdag 16 februari en woensdag 2 maart geeft BOB Padel themalessen. De eerste thema-avond wordt het 'positiespel' behandeld, de twee avond 'van verdediging naar aanval'. De kosten van een themales bedragen € 12,50 per persoon. Om je in te schrijven voor deze themalessen klik op hier en je wordt direct doorverwezen naar de inschrijfsite van BOB Padel waar je je gevens in kan vullen. 

Padelschool BOB Padel

Om padel tot een succes te maken, heeft het bestuur gekozen om met padelschool BOB Tennis, Padel & Club Services dit avontuur aan te gaan. BOB Padel (eigenaar Bob Bergmans) is een padelschool uit Tilburg en geeft al vele jaren padellessen en -clinics op meerdere verenigingen uit de omgeving van Tilburg.